• Novinky

            • Výstava "INCOMPLETE", Hesham Malik

            • Dobrý den, paní ředitelko, rád bych Vám a hlavně žákům Vaší školy poděkoval za účast na mém globálním projektu „Incomplete“. Musím říci, že ve srovnání se studenty a učiteli ostatních škol byli studenti Vaší školy mimořádně dobře vychovaní, kreativní, schopni vyjádřit vlastní názor a mnohem více se zapojovali. Bylo pro mne potěšením pracovat s tak skvělými studenty. Přikládám hotový projekt, doufám, že se vám všem bude líbit stejně jako mně. Hezký večer! Srdečně, Hesham Malik

              Děkujeme za reakci. Kromě fotografií z výstavy uvádíme i celý projekt od autora, děkujeme...

            • Školamyšl - součást Čhavorenge?

            • Po příjezdu jsme se spojili s ostatními účinkujícími a v kostele proběhla zkouška nejprve s Čhavorenge a následně jen hostů. Pak jsme se šli převléci do divadelního klubu, následoval přesun do kostela a v 17h paní Ida s manželem zahájila vystoupení. Soubor předvedl několik písní sám a pak paní Ida vyzvala hosty, aby se k souboru přidali. Bylo to krásné a dojemné. 
              Všechny naše děti nemalou měrou přispěly ke skvělé atmosféře a perfektnímu výkonu souboru. Přesto, že se konalo mnoho akcí v okolí, byl kostel plný a snad se podařilo vybrat dostatek peněz. Jen do klobouků se dětem podařilo vybrat více než 12000 korun.
              V divadelním klubu bylo nachystané malé občerstvení pro všechny, kteří chtěli zůstat a do 20ti hodin se mezi sebou děti bavily, tančily a v závěru na velkém plátně mohly shlédnout poděkovaní, které ten den natočily děti v sirotčinci v Ugandě. Museli jít 8km k wifi, aby nám pozdrav mohl "doletět".

            • Ve Školamyšli máme vernisáž!

            • Při závěrečných výzvách se naše žačka Tereza Boušková rozhodla uspořádat veřejnou vernisáž svých obrazů. Vše potřebné info je na plakátu. Budeme rádi když se příští čtvrtek přijdete podívat!